Swaving Flexbox

Door onze jarenlange praktijkervaring in binnen- en buitenland bieden wij u de beste oplossingen in uw stal door net even iets verder te denken dan de traditionele stalinrichter. De Swaving Flexbox: meer dan 20 jaar bewezen kwaliteit. Het is een stevige maar flexibele ligboxafscheiding. Het geeft de koe extra ruimte als ze opstaat.

Daarnaast spelen wij altijd in op vernieuwingen op de markt waardoor wij ons onderscheiden als een innovatieve dienstverlener die oog heeft voor uw toekomst.

Topproduct van glasfiber / glasvezel

Swaving Flex box is een topproduct van ons. Deze glasfiberligbox of ook wel glasvezel ligbox is een box met meer bewegingsvrijheid voor de koe. Glasvezel ligboxen van ons zijn diervriendelijk, veerkrachtig en oersterk. Deze glasfiber / glasvezel ligboxen worden vanwege het hoge comfort zelf door de koeien opgezocht.

De boxafscheiding bestaat uit sterke glasvezelstaven met thermisch verzinkte montage onderdelen. Montage kan aan frontbuizen of aan standpalen. De Swaving Flex box kan zowel enkel- als 2-delig geleverd worden. Ga voor kwaliteit: de Swaving Flex box.


Swaving ligboxen

Swaving Model 1

  • Afbeelding: situatie met matras en knieboom

Swaving Model 2

Swaving Model 3

Deze box-afscheiding heeft zich in de praktijk ruimschoots bewezen. Het geeft een goede geleiding en geeft geen belemmeringen bij het opstaan. De box is voorzien van bijpassende voet.

Swaving ligboxen: verkrijgbaar in diverse lengtes, passend bij uw wensen en boxbreedte. Montage op paal of frontbuis is mogelijk, met uitzondering van model 1.


Meerdere mogelijkheden

De box is ook geschikt voor diepstrooiselboxen. Door toepassing van een verhoogde voet. informeer naar de mogelijkheden.

  • Standaard uitvoering en uitvoering met verlengde voet

Combibox

  • Voetsteun voor 2″ boxafscheiding

Jongveeboxen zwevende opstelling

Deze afscheidingbeugels zijn voorzien van een montageplaat voorin.

Jongvee 1.5” x 135 cm;
Jongvee 1.5” x 160 cm;
Vaars 2” x 175 cm;
Vaars 2” x 190cm.


Gekartelde buis

Om bestaande inrichting aan te passen hebben we bijvoorbeeld gekartelde buis, die per aantal boxen altijd op de gewenste maat kunnen uitleveren. Een uitkomst als u kiest voor bijvoorbeeld een andere boxbedekking.

  • De gekartelde buis vervangt de rechte schoftboom en zorgt voor meer ruimte in de box!
Swaving-flyer-brochure-mockup-def

Download hier onze catalogus