Stalgordijnen

Een gezond stalmilieu begint met frisse lucht! Stalgordijnen van Swaving Stalinrichting bieden de perfecte oplossing voor optimale ventilatie in uw stal. Of het nu gaat om schuifgordijnen of oproldoeken, wij leveren maatwerk voor elke stal.

Waarom kiezen voor stalgordijnen?

  • Effectief en milieuvriendelijk: Stalgordijnen zorgen voor een optimale luchtcirculatie in uw stal, zonder onnodig energieverlies. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.
  • Verbetert het dierenwelzijn: Goede ventilatie is essentieel voor het welzijn van uw vee. Te warmte en te hoge luchtvochtigheid kunnen leiden tot stress, ziektes en een verminderde weerstand. Stalgordijnen helpen om deze problemen te voorkomen.
  • Maatwerk: Wij leveren stalgordijnen in alle soorten en maten, passend bij elke stal. Onze vakkundige medewerkers adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie.
  • Hoge kwaliteit: Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die hun kwaliteit in de praktijk bewezen hebben. Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw stalgordijnen.

Stalgordijnen in verschillende soorten en maten

Kies uit diverse typen en profiteer van een gezonder stalmilieu, energiebesparing en tevreden vee. Stalgordijnen zijn er in diverse uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor exemplaren die van boven naar beneden openen, of juist andersom. In combinatie met nokventilatie creëert u met deze zijwandsystemen de ideale luchtstroomcirculatie in uw stal.

Onze producten:

ATO TFS/TFDATO BF
ATO TCDATO 2000
ATO BCDATO 2-Buizensysteem
Swaving-flyer-brochure-mockup-def

Download hier onze catalogus