Ventilatoren

Korfventilator

De melkvee- / korfventilator is de oplossing om de moderne, zeer productieve melkkoe het hele jaar onder optimale klimaat omstandigheden te laten verblijven. Frisse lucht rondom de dieren, vermindert de hittestress. Bovendien wordt de lucht in de gehele stal gecirculeerd, ook in alle hoeken. De ventilatoren zorgen voor een gelijkmatige luchtverdeling in de stal. Een extra voordeel is dat de dieren minder last hebben van vliegen. De ventilator wordt op een hoogte van minimaal 2,5 meter in een hoek van 10o tot 12o gehangen om een optimaal ventilatie patroon in de stal te krijgen.


Recirculatie ventilator

Speciaal voor het bereiken van een aerodynamische luchtstroming, een recirculatieventilator met witte instroomradius ontwikkeld. Deze ventilatoren zorgen voor aerodynamische luchtstroming, functioneren uitermate efficiënt en creëren een hoge worp.

Tevens zijn ze bestand tegen zware klimatologische omstandigheden, waaronder hoge temperaturen. Deze recirculatieventilatoren zijn geschikt voor toepassing in melkstallen en kleinere ruimten.


Overige ventilatoren

Swaving-flyer-brochure-mockup-def

Download hier onze catalogus