Over ons

Swaving Stalinrichting is al bijna 25 jaar een begrip in de agrarische sector. Als familiebedrijf staan wij garant voor kwaliteit, service en klantgerichtheid. Wij bieden een breed scala aan diensten, van de verkoop en montage van complete stalinrichtingen tot renovatie en onderhoud. Onze vakkundige medewerkers werken met passie en oog voor detail voor het beste resultaat in uw stal.

Of u nu kiest voor ons complete programma aan stalinrichting, montage werkzaamheden, projectadvies of een van onze andere diensten, u kunt altijd rekenen op een betrouwbare partner. Wij nemen de tijd om uw wensen te bespreken en adviseren u graag over de beste oplossing voor uw stal. Met Swaving Stalinrichting kiest u voor een familiebedrijf met hart voor de agrarische sector.

Stalinrichting op maat, voor een vrijblijvend deskundig advies bent u bij ons op het juiste adres.

Onze bedrijfsactiveiten zijn o.a.

  • Verkoop en montage van complete stalinrichting: Wij leveren en monteren complete stalinrichtingen, inclusief voerhekken, drinkbakken, mestschuifsystemen en meer.
  • Aanleggen watersystemen: Nieuwbouw tot renoveren van bestaande systemen ombouw tot hoge druk i.c.m. met een breed scala aan waterbakken, roosterbevochtiging en verneveling behoren ook tot de mogelijkheden.
  • Aanleggen, renovatie van elektra en installatiewerk: Oplossingen voor verlichting, pompen en aanverwante elektrische stalsystemen.
  • Vervangen van voerheklijnen: Wij vervangen uw voerheklijnen en boren standpalen opnieuw in.
  • Leveren en monteren van mestschuifsystemen: Wij leveren en monteren complete mestschuifsystemen, inclusief aandrijving en bediening.
  • Projectbegeleiding: Van het ontwerp tot de oplevering van uw nieuwe of gerenoveerde stal.
Swaving-flyer-brochure-mockup-def

Download hier onze catalogus